> verhuur gebouwen

Verhuur gebouwen

Hieronder vindt u informatie omtrent de verhuurmogelijkheden van de gebouwen van de Doopsgezinde Gemeenten Giethoorn en Steenwijk.

 

't Vermanings'uus Giethoorn

Achter de Leerkamer en Vermaning is in 2006 de bouw van 't Vermanings'uus voltooid.

In het gebouw bevinden zich een aantal ruimtes. Een zaal met plaats voor ongeveer 40 personen, een keuken (inclusief kookgelegenheid, vaatwasser etc). Boven bevind zich een gezellige ruime zolderruimte met plaats voor ongeveer 20 personen (incl. pantry)

Het geheel is middels een gang verbonden met de Leerkamer en Vermaning.

Klik op de onderstaande foto voor een impressie:

 


 

Vermaning en Leerkamer

De Vermaning en Leerkamer is sinds een aantal jaren een officiële trouwlocatie in de Gemeente Steenwijkerland. Zowel in de Vermaning als de Leerkamer kan het burgerlijk huwelijk worden voltrokken, in de Vermaning het kerkelijk om vervolgens via de rode loper en trap in een - volgens Gieterse traditie - met bloemen versierde punter te stappen voor een rondvaart.

Hoe romantisch wilt u het hebben? U zegt het maar!

Fotoimpressie:

 Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met:

Karin Petter  e-mail 

 

 


 

't Kraggehuis

Op een privé eiland op het Bovenwiede - dit meer ligt vlak tegen de oostkant van het dorp - staat een unieke groepsaccomodatie,

't Kraggehuis. Dit vakantiegebouw biedt plaats aan 56 personen en is alleen per boot te bereiken. Vaak wordt dit gebouw verhuurd inclusief de bijbehorende zeilpunters.

Het is een ideale mogelijkheid om met familie, vrienden, scholen, verenigingen en bedrijven een weekend, midweek of vakantie door te brengen en te genieten van de unieke ruimte en watersportmogelijkheden.

 

Fotoimpressie:


Voor meer informatie en boekingen:

Beheerder: Jan Schreur: 06 - 206 11 260

Reserveringen: Nicole Schreur: 06 - 206 11 294 | e-mail

www.kraggehuis.nl

 

 


 

Vermaning Steenwijk

Zoekt u een inspirerende omgeving voor stilte, mediatie, uitvaart, huwelijken, vergaderingen, recepties, koorrepetities, muziekuitvoeringen, tentoonstellingen of andere bijeenkomsten?

Dan bent u u bij De Vermaning aan het goede adres. Ons kerkgebouw is gelegen in de oude binnenstad van Steenwijk. Parkeergelegenheid is aanwezig op 3 minuten loopafstand. In- en uitladen is toegestaan.

Onze kerk is van alle gemakken voorzien:

  • Keuken, toilet en invalidentoilet
  • De kerkzaal is geschikt voor gezelschappen tot 80 personen
  • Op de galerij is plaats voor 20 personen
  • De kerk is toegankelijk voor minder validen
  • Voorzieningen: verrijdbare vergadertafels, comfortabele stoelen, geluidsinstallatie met ringleiding, vaste en loopmicrofoons, beamer, scherm en flipover; kerkorgel en electrische piano.

Verhuur en tarieven op aanvraag via:

e-mail

Klik op de onderstaande foto voor een impressie:

 

 
Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Giethoorn   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Steenwijk
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2023 Doopsgezind.nl