> predikant

Onze predikant

 
 

Graag stel ik me even aan jullie voor. Mijn vrouw Corien en ik zijn afgelopen maand in de pastorie komen wonen. We wonen midden in het oude dorp en kijken onze ogen uit. Hiervoor hebben we met veel plezier in een vrijzinnige kerkelijke gemeenschap in Wageningen gewerkt. We hebben twee volwassen dochters die in het Westen wonen. Naast mijn predikantswerk geef les op de Doperse cursus in Elspeet en ben ik redactiesecretaris voor een landelijk project over vrijzinnigheid.

heb er plezier in om vorm te geven aan diensten en beweeg me bij voorkeur tussen traditie en vernieuwing. Ik wil iets doorgeven van de rijkdom van de Bijbelse boodschap z dat het mensen raakt en helpt hun leven te leven.De gemeente is voor mij vooral een plek van inspiratie en ontmoeting. Schrijven vind ik leuk, liefst korte stukjes. Ik houd van lokale geschiedenis en van verhalen van mensen. Ooit studeerde ik Engelse taal en letterkunde en zo kwamen ook de Liederen en gebeden uit Iona & Glasgow op mijn weg. Ik hoop op deze plek mijn draai te vinden en zie er naar uit om het komende jaar nieuwe mensen in gemeente, buurt, dorp en stad te leren kennen.


Binnenpad 48

8355 BS Giethoorn

Tel 0521 344044

e-mail

G.J.J. (Gerke) van Hiele


 
Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Giethoorn   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Steenwijk
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2020 Doopsgezind.nl