home > jeugd en jongeren

Jeugd en Jongeren

De jongeren zijn de toekomst! Dit clich is maar al te waar. Jongeren maken eigen keuzes, geven een eigen vorm aan hun wereld.

Hieronder vind u de informatie over de actieve jongeren groepen.

Zondagskring

Wat is eigenlijk zondagskring?
Bij de zondagskring zijn alle kinderen van groep 1 tot met groep 8 van harte welkom. Het is elke 2e en 4e zondag van de maand, van 10uur tot 11 uur.
we beginnen altijd gezamenlijk in de kerk. Daarna gaan we gezellig met de kinderen naar onze eigen zolder, waar dan een leuke/ interessant onderwerp op ons ligt te wachten.
Elke periode hebben we een onderwerp. De afgelopen keren hebben we een persoon uit de bijbel als onderwerp genomen, gekozen. Hier zijn dan leuke opdrachten bij die we met zn allen maken. Van knutselen tot spelletjes en zelfs tot koekjes bakken. We proberen de onderwerpen en opdrachten af te stemmen op de kinderen.

Ook hebben we elk jaar met kerst een kerstspel wat altijd weer een groot succes is. Dit vinden de kinderen ook geweldig, om het uit te voeren in de kerk voor de mensen.

Lijkt je dit leuk? Of wil je een keer komen kijken/ meedoen,
Dan ben je van harte welkom om een keer te komen!

Jeugdclubs


16-plus groep

Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Giethoorn   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Steenwijk
contact maandblad sitemap
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2018 Doopsgezind.nl